keskiviikko 8. huhtikuuta 2020

Terve etäopiskelijat!

Tervehdys kaikille Nummen koulun opiskelijoille, erityisesti teille, jotka opiskelevat kotona. Etänä opiskelu on meille kaikille uusi tilanne. Siksi haluamme antaa teille muutamia vinkkejä, jotta opiskelu kotona sujuisi mahdollisimman hyvin.

Ohjeita etäopiskelijalle 


1. Tee samat aamurutiinit kuin normaalina koulupäivänä. Syö hyvä aamupala, pese hampaat ja tee pieni liikuntahetki, ihan kuin kävelisit/pyöräilisit kouluun. 

2. Pidä taukoja! Et työskentele koulussakaan montaa tuntia putkeen, pidä välitunteja. Syö lounas ja välipala, että jaksat tehdä kouluhommia. 

3. Teet paljon hommia tietokoneella. Muista taukojumppa, että et ole ihan jumissa niska-hartiaseudulta. 

4. Etäopiskelu ei ole lomaa. Opettelet asioita ihan samalla tavalla kuin koulussa, tyyli on vain erilainen. Sinun tulee olla aktiivinen, opettaja tai ohjaaja ei ole patistamassa sinua tehtävien tekoon samalla tavalla kuin normaalisti. Kannattaa noudattaa lukujärjestystä. 

5. Muista tsekata Wilma JOKA PÄIVÄ. Opettaja on ilmoittanut sinulle, mitä kanavaa käyttää yhteydenpitoon, joten ole aktiivinen! 

6. Muista, että opettajat ovat sinua varten. Pyydä apua, kysy neuvoa ja muista pitää yhteyttä opeen. 

7. Tee parhaasi, se riittää. 

8. Koulukuraattori Krista sekä koulupsykologi Peppi ovat myös sinua varten. Ota rohkeasti yhteyttä, jos tuntuu, että hommat eivät ota sujuakseen tai muuten vain haluat jutella sinua mietityttävistä asioista. Tavoitat Kristan ja Pepin puhelimitse (soita, tekstaa, wappaa), sähköpostilla tai Wilman kautta. Molemmat ovat myös koululla tavattavissa sopimuksen mukaan. 😊


Tekemistä kotona ja luonnossa

Mutta mitä sitten teen kun päivän koulutehtävät ovat tehty? Harrastukset ovat peruttu ja kavereita ei voi nähdä. Tässä on teille vinkkejä mitä voit tehdä kotona ja mitä voit tehdä metsäretkellä.

Mitä tehdä kotona?


Mitä tehdä metsäretkellä?

Voikaa hyvin ja pysykää terveinä! Hyvää pääsiäistä!