perjantai 21. toukokuuta 2021

Toukokuun touhuja

 


Toukokuussa on Nummen koululla tapahtunut paljon kivoja asioita. Toukokuu lähti käyntiin vappuhulinoilla, kun Optus ja sovitteluryhmä järjestivät kivoja vapputehtäviä joita suoritettuaan sai vappupassiin leimoja. 

Vappupassitehtävissä pääsi myös suorittamaan vappurataa, jonka aikana opittiin uusia asioita ja sanoja vappuun liittyen. 
Vappupasseja kerättiin täyteen iso määrä, joiden joukosta sitten loppuhuipennuksena onnekkaat voittivat huikeita palkintoja arvonnassa!

                                                  

Vappujuhlaa vietettiin myös useassa luokassa vappuaattona ja niin oppilaat kuin opettajatkin pukeutuivat naamiaisasuihin!


Vapun jälkeen starttasi Nummen koululla VÄRIVIIKKO. Jokaisella koulupäivällä oli oma värinsä, jonka mukaan pukeuduttiin. Osalta väriä löytyi esimerkiksi sukista tai hiusponnareista, toiset taas innostuivat pukeutumaan päivän väriin päästä varpaisiin!Koulun käytäville on myös ilmestynyt iloisia keväisiä teoksia ja aurinkoiset päivät houkuttavat heti viettämään oppitunteja ulkona. Ykköset ovat myös tutkineet ja etsineet hyönteisiä luonnosta. Niitä löytyikin jo yhden reissun aikana hurja määrä!